Zoeken
  • Marlon Geissler

Start van ons nieuwe bedrijf ISTITCH


Naast het bedrijf Moire reclame & sign te Haaksbergen. Start ik samen met mijn vrouw nog een nieuw bedrijf op. Namelijk ISTITCH. Wij borduren drukken en verkopen daar bedrijfskleding. De nieuwste borduurmachines zijn besteld en zullen eind september productie gereed zijn. Wij zijn nu druk bezig om de bedrijfsruimte klaar te maken en zodra alles klaar is. Bent u van harte welkom om een kijkje in onze keuken te nemen. Wordt vervolgd . . .

Wilt u nu al prijzen of iets bestellen of gewoon een vrijblijvende afspraak maken?? Bel ons wij hebben nu al mogelijkheden voor productie.

#borduren #bedrijfskleding

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

wij gaan alleen voor kwaliteit

BEL NU
053 - 85 13 646
voor een offerte op maat​